"Don't look for the way to peace; peace is the way!"

Waarom Stichting Peace Is The Way?

De stichting ontleent haar naam aan de uitspraak van A.J. Muste: “Don’t look for the way to peace; peace is the way!” Door zelf de vrede te zijn; vrede creëren in je eigen omgeving. Van deze boodschap is in de recente geschiedenis Mahatma Gandhi één van de meest inspirerende voorbeelden geweest. Zijn uitspraak was: “Be the change, you want to see in the world”

De stichting is ontstaan uit de gedachte iets te kunnen en te willen betekenen voor de zaak van de vrede. Daarnaast is er de constatering dat er niet of nauwelijks universele vredesorganisaties zijn die de “Peace Is The Way”-gedachte als belangrijkste uitgangspunt hanteren. Tenslotte was de toenemende polarisatie sinds 11 september 2001 een extra aanleiding om deze stichting op te richten.

Team

Erwin van der Bij

Erwin van der Bij

Voorzitter, secretaris en ad-interim penningmeester

Erwin van der Bij is oprichter, voorzitter en secretaris van Stichting Peace Is The Way. In het dagelijks leven is hij Technisch Consultant bij een IT-bedrijf . Hij heeft diverse coördinerende functies vervuld in het bedrijfsleven, schoolorganen en van kerkelijke activiteiten.

G. Ekambaranathan

G. Ekambaranathan

bestuurslid

G. Ekambaranathan is bestuurslid van Stichting Peace Is The Way. In het dagelijks leven is hij Quality Engineer bij een producent van medische apparatuur. De heer Ekambaranathan is bestuurslid sinds 8 mei 2005.

Erna Beekman

Erna Beekman

bestuurslid

Erna Beekman is bestuurslid sinds 1 januari 2017.

Jaarverslagen

Neem contact met ons op

11 + 3 =

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Stichting Peace Is The Way?

 Geef je dan op voor onze nieuwsbrief!

Onze partners

[metaslider id=”405″]