Contact

Word een partner

Vind je het leuk om samen met Peace Is The Way acties op te zetten om mensen bij elkaar te brengen om meer begrip en/of vriendschappen te realiseren of je wilt anderszijds de stichting structureel steunen? Wordt dan een partner! Wordt een partner door het helpen opzetten van acties voor de Vredesweek. Wordt een partner door voortdurend mee te denken in hoe we tot aansprekende en effecties acties kunnen komen. Wordt een partner door voortdurend mee te denken hoe we met PR onze acties het beste onder de aandacht kunnen brengen. Wordt een partner door mee te denken hoe er fondsen geworven kunnen worden. Wordt een partner door bestuurslid te worden van de stichting. Etc.

Help mee

Is een structurele bijdrage in tijd of anderstijds wat lastig, denk er dan over om vrijwilliger te worden.
Je wilt graag helpen, maar je hebt beperkte tijd maar wilt wel graag helpen als er een activiteit wordt georganiseerd, bijv. tijdens de Vredesweek. Je wilt graag helpen met het bedenken van nieuwe acties en wilt wel een avondje brainstormen. Je bent geïnteresseerd in een specifiek project en wilt gedurende de looptijd van dat project graag meehelpen met het organiseren of met hand- en spandiensten.

Contactgegevens

Ploegersdonk 102
7326 BG Apeldoorn

e-mail: info@pitw.net

IBAN: NL77 ABNA 0410 0816 12
Handelregister nr: KVK 08119326

RSIN: 8126.79.854

Word een donateur

Wil je graag de stichting steunen, maar lukt dat niet als partner of vrijwilliger ,word dan een donateur van Peace Is The Way. Omdat de stichting aan de ANBI voorwaarden voldoet kan dit ook fiscaal aantrekkelijk zijn!

Neem contact met ons op

10 + 1 =

Peace is The Way

We waarderen uw steun in diverse vormen. U kunt zich bijvoorbeeld als vrijwilliger of als fondsenwerver aanmelden. Elke hulp is welkom, hoe klein ook! Het maakt verschil in ons doel om aan meer vrede in de wereld te werken. U kunt heel eenvoudig doneren door het gewenste bedrag in te vullen en op de Doneer knop te klikken. Wij stellen uw donatie zeer op prijs en danken u voor uw steun.

Onze partners

 
[metaslider id=”405″]