Onze Projecten

De stichting werkt aan haar naamsbekendheid d.m.v. deze website, brochures en de (sociale) media. De stichting zoekt en onderhoudt contacten met vredewerkers, lokaal, nationaal en in conflictgebieden. De stichting werkt aan projecten en activiteiten die mensen bij elkaar brengen.

Youth Encounters project

Youth Encounters project

Stichting Peace Is The Way is via de stichting Vrienden van Neve Shalom / Wahat al Salaam (NS/WAS) betrokken geraakt bij het Youth Encounters project. Het doel van dit project was dat kinderen van een Arabische en Israelische middelbare school elkaar beter leren kennen in een 3-daagse workshop, zodat er meer begrip ontstaat. De organisatie […]

Bezoek bewoners van Neve Shalom

Bezoek bewoners van Neve Shalom

In 2011 en 2013 heeft Peace Is The Way samen met de Stichting Vrienden van NS/WAS ervoor gezorgd dat 2 inwoners van het dorp NS/WAS uit Israel naar Nederland zijn gekomen om hun inspirerende verhaal te presenteren en om steun te verwerven voor hun manier van leven.

Vredesweek projecten

Vredesweek projecten

Sinds 2009 is de stichting betrokken bij de Vredesweek in Apeldoorn. Ze is sinds die betrokken bij de overall coordinatie. Daarnaast heeft ze diverse activiteiten georganiseerd, zoals: lezingen (Jan Terlouw, Rob Vissser), muziekavonden, gezamenlijke maaltijden, etc.  

1000 Voices Dream

1000 Voices Dream

In deze tijd is het helaas zo dat gevoelens van angst en polarisatie toenemen. Dit gebeurt door zowel ontwikkelingen in Nederland als daarbuiten. Nederland lijkt en is wellicht intoleranter geworden. Het is nodig om een duidelijk signaal te geven vóór meer compassie en vrede en tégen angst en polarisatie. Het kan toch niet zo zijn […]

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Stichting Peace Is The Way?

 Geef je dan op voor onze nieuwsbrief!

Peace is The Way

We waarderen uw steun in diverse vormen. U kunt zich bijvoorbeeld als vrijwilliger of als fondsenwerver aanmelden. Elke hulp is welkom, hoe klein ook! Het maakt verschil in ons doel om aan meer vrede in de wereld te werken. U kunt heel eenvoudig doneren door het gewenste bedrag in te vullen en op de Doneer knop te klikken. Wij stellen uw donatie zeer op prijs en danken u voor uw steun.

Onze partners

Share This